Kérlek:-)


Kérlek:-)

Az összes reverenda viselő is holtig tanul hát még én:-)
Azt történt, hogy az elmúlt két hétben sok, általatok megírt ,,Tripadvisor” https://www.tripadvisor.co.hu/Restaurant_Review-g274887-d12…, véleményt töröltek az illetékesek, ami mellett nem tudtam szó nélkül elmenni így írtam és ,,megdumáltuk”. A lényeg, hogy minden olyan véleményt törölnek ami ,,érzelmileg túlcsordul” azaz nem objektív. Az is baj volt, hogy a nevem is sokszor megjelent. Azzal érveltek, hogy rokonok nem írhatnak. Én írtam, hogy nincs is ekkora rokonságom amennyi értékelést töröltek:-) Azt is írták, hogy jelezték nektek mail-ben, hogy módosítsátok a beírást.
Szóval kérlek bennetek, hogy módosított verzióban küldjétek újra az értékelést, nem csinálok titkot igen nagy szükségem van rá. Mint minden új őszinte értékelésre is. Lehet az építő jellegű nem 5* kritika is, mert segít, és motivál! Fontos! Kérlek csak akkor írj értékelést rólunk ha már kipróbáltad éttermünk!
Hétfőtől megoldott a kártyás fizetés, feltöltésre kerül a weboldalunk, ,,online” követhetitek amint a rendelt ételeitek készülnek, és megannyi apróság amivel közelebb kerülünk a kész vagyunk érzéshez. Bár tudom, hogy ez önmagam ámítása, de jól hangzik:-)
Szeretettel várlak bennetek, meggyőződésem, hogy most már ár/érték/íz/szolgáltatás összhangban van mint ahogyan az én lelkem is látva, a sok elégedett boldog arckifejezést.

Legyen szép napotok, kellemes hétvégét.
Róbert.

+ There are no comments

Add yours