Covid-19 teszt

Covid-19 teszt

Bizalom.
– COVID 19 GYORSTESZT a Tuning csoport támogatásával.
A járvány okozta hatás sokoldalú veszteséget okozott, de talán a legkárosabb a bizonytalanság és a kiszámíthatatlanság. Nem kell ecsetelnem hosszan, hisz’ mindenki a saját bőrén érzi, ilyen vagy olyan formában.
Sok étterem és szakember összefogott, hogy segítse a korházi munkatársakat, vagy az arra rászorulókat. Tisztelettel és elismeréssel gondolok ezen kezdeményezőkre, akik mindezt megvalósították, ugyanakkor én is folyamatos késztetést éreztem arra, hogy valamilyen formában mi is hozzátegyünk ehhez a társadalmi mozgalomhoz. És most jött el az ideje. Nem áll tőlünk távol a jótékonykodás, hisz’ vittünk már egy kisebb teherautónyi tévét Ellenbacher Attila jóvoltából Böjte Atya szeretetgyerekeinek Dévára, rendszeresen vendégül láttunk olyan vendégeket, akik nem engedhetik meg maguknak a „Tuning élményt”, és vásároltunk a Salgótarjáni Gyerekkórháznak nagy értékben felszerelést. Jelen pillanatban is van egy 3 éve létrehozott „Élmény alap” néven futó szervezetünk, ahol pályakezdő fiatalokat támogatunk. Szóval tenni akarunk, mert vallom és hiszem „aki ad az kap” gondolat erejét. A bizalom visszaállítása és a társadalom megnyugtatása szerintem elsődleges cél, és írom mindezt úgy, hogy bármilyen szociális végzettségem lenne. Ez csak egy nézőpont. A miénk.
 
És a kezdeményezésünk lényege:
Június 13-14-én egy, az éttermeinken kívűl álló, erre a célra kialakított helyiségünkben szakképzett egészségügyi dolgozók elkezdik a Covid 19-re erre kifejlesztett gyorstesztekkel a szűrést. Magáról a gyorstesztről, és egyébb fontos információkat a mellékelt linken találod:
www.tuningburger.hu/covid19
www.beefheaven.hu/covid19
www.love.meat.tuning.buzz/covid19
 
A Tuning cégcsoport finanszírozza mindezek költségét! A jelentkezés feltétele: egy 20000 Ft./fő voucher vásárlása, melyet bármelyik éttermünkben lefogyaszthatsz teljes egészében 2020 december 31-ig. Ha ugyanazon tesztet máshol szeretnéd megcsináltatni, a jelen piaci árak 15000-20000 Ft. között mozognak, és elmarad a Tuning élmény is.  🙂 Álszentség lenne, ha csak tisztán szociális érzékenység és jótékonysági kedv motiválna. Van ennek egy gazdasági vetülete, amely mélyen érinti éttermeinket.  Kitartottunk és újranyitottunk annak ellenére, hogy folyamatos az anyagi és morális veszteségünk.  Munkatársaim megélhetése és vállalkozásaink életben tartása az elsődleges cél, valamint, de nem utolsó sorban megismertetni munkásságunkat az erre fogékonyokra. Tekinthetünk burkolt, de nem  öncélú marketingre. Aki ismer, tudja, hogy mindig őszintén kommunikáltam, most sincs ez másképpen. Cserébe büszkén és önteltség nélkül mondom, hogy ízeket és élményt adunk fantasztikus munkatársaim közvetítésben, bármelyik éttermünkbe is látogatsz el.
 
Összefoglalva: Vásárolsz (átutalással) egy vouchert 20000 Ft./fő értékben, amit teljes egészében lefogyaszthatsz bármelyik éttermünkben, mi pedig álljuk a teszt költségét. Neked nem kell más tenned, minthogy elmész a megadott helyre az általad választott időben, felmutatod a megvásárolt vouchert, és megcsináltatod a tesztet.  Majd megünnepelni éttermeink valamelyikében, hogy eredményed negatív, a számla már rendezve. Pl. Ha egy 4 fős családdal jössz teszteltetni kifizetsz ugyan 80.000 Ft-ot, ugyanakkor kb. 12 főt tudsz vendégül látni, (nagyobb létszám esetén személyre szabott menüsort is összeállítunk), így egy családi-baráti összejövetel anyagilag már megoldva, miközben biztonságban tudod önmagadat és szeretteidet. Nem kötelező lefogyasztanod vouchered egy alkalommal!
 
Szeretnénk a magunk lehetőségéhez képest egy hangyabokányi bizalmat csempészni lelkeitekbe, és kedvet ahhoz, hogy „kezdjetek el élni, élményt szerezni”. Meggyőződésem, hogy végső soron ez az élet értelme. No meg Tuning burgert enni 🙂
 
Szeretettel 
Róbert 
 
Éttermeink, ahol a Vouchert beválthatod: Tuning Burger (Akácfa utca 45.), Beef Heaven by Tuning (Liszt Ferenc tér 11.), Love Meat Tuning (Corvin sétány 2)

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking „Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available